Yamaha TDM?

18. 10. 2014
Deli
Yamaha TDM?

Morda so pri Yamahi letos res nekoliko zaspali in na salon v Kolnu niso pripeljali veliko novosti, so pa zato veliko bolj dejavni tik pred pričetkom salona v Milanu.

Tako so le dobra dva tedna pred začtkom EICMA-e v javnost pricurljale prve informacije o novem modelu, ki bo kot kaže idejno nasledil legendarni model TDM.

Ne ve se še, ali se bo novi model tako kot predhodnik imenoval TDM, znano pa je, da ga bo poganjal nov trivaljnik. Da bo Yamaha svoj trivaljni agregat, ki se je do zdaj odlično izkazal na naked modelu MT-09, vgrajevala še v motocikle iz drugih segmentov, je bilo znano že ob predstavitvi agregata pred dobrim letom dni.

Pravih uradnih fotografij sicer še ni, zato jih žal ne moremo objaviti, je pa na spletu že mogoče zaslediti 'ukradene' fotke novega modela, do katerih so se nekateri mediji dokopali po pomoti, ko je Yamaha ob predstavitvi modela R3 'pomotoma' objavila tudi sliko novega športnega potovalnika. Do prihoda prvih uradnih fotografij pa se boste morali zadovoljiti s sliko TDM-a ki je na ceste prvič zapeljal v letu 1991.