Novice Promocijsko sporočilo

Z Avto magazinom osvoji VIP potovanje na Red Bull X-Fighters v Münchnu

19. 7. 2012
Deli
Z Avto magazinom osvoji VIP potovanje na Red Bull X-Fighters v Münchnu

Svetovno prvenstvo Red Bull X-Fighters je največje in najbolj prestižno FMX tekmovanje na svetu. Kdor zmaga na Red Bull X-fighters seriji, velja za najboljšega FMX-erja na svetu, zato ni čudno, da neustrašni motokrosisti s celega sveta letijo po 15 metrov visoko in 30 metrov daleč ter ob tem izvajajo noro osupljive trike.

Po postankih v Dubaju, kalifornijskem Glen Helenu, Istanbulu in Madridu, se bodo najbolj divji motokrosisti pomerili na olimpijskem stadionu v Münchnu.

11. avgusta bo tam potekalo predzadnje tekmovanje letošnje sezone. Po prvih treh tekmovanjih v skupnem seštevku trenutno vodi Američan Todd Potter, tekmovanje v Münchnu pa velja za odločilno, saj je nato na vrsti le še veliki finale v Avstraliji, 6. oktobra.

Svetovno prvenstvo Red Bull X-Fighters je v živo predvajano prek Red Bull TV, vendar se nič ne more primerjati z vzdušjem na samem kraju dogajanja.

Zvok motorjev, vrtoglavi skoki in množica, ki nori. Pred leti smo bili v Mariboru priča predstavitvi FMX športa, sedaj pa te vabimo da tisto pravo, krvoločno FMX akcijo spremljaš v živo z olimpijskega stadiona v Münchnu.

Red Bull X-Fighters 2012

Z Avto magazinom v München

Si želiš spektakel ogledati v živo s še dvema najboljšima prijateljema? Potem ne izgubljaj časa in na You Tube hitro poišči Redbullov video, ki ti je najbolj všeč, kjer adrenalin šprica na vse strani in ga objavi prek spodnjega obrazca.

31. julija bomo med vsemi, ki boste objavili videe, izžrebali dva, ki prejmeta vsak po tri vstopnice za München.

Red Bull bo poskrbel za carsko razvajanje, srečni nagrajenci boste v jutranjih urah štartali z luksuznim avtobusom iz Ljubljane, se naužili adrenalina na samem dogodku in polni vtisov ter nepozabnih spominov pozno ponoči odpotovali proti domu.

Video Best of iz Glen Helna: