Priporočamo: Ščitniki rok z LED lučmi Acerbis Visionguard

Ker so temperature vedno nižje ter se noč vztrajno daljša moj KTM pa nima ne ogrevanih ročk ne močnih luči, so Acerbis Visionguard - ščitniki rok odličen dodatek za podaljšanje sezone v zimsko obdobje, ki nam je letos motoristom še kar naklonjeno. Snega ni, sonca in temperatur pa je tudi dovolj za kakšno krajšo turo z motociklom.

Priporočamo: Ščitniki rok z LED lučmi Acerbis Visionguard (foto: MaČ) MaČ
23. 12. 2015

No, če se vrnem na ščitnike, montaža ni problem, par vijakov in dve žici in po dvajsetih minutah že nestrpno čakam do teme. Ko sem se končno odpeljal v noč sem bil enostavno navdušen in če za nameček citiram prijatelja: »Stari, pa kva maš to svečko v sredini.« vam je lahko jasno, da tiste nastavljive LED-ice na ščitnikih s »samo« 300 lumni niso ravno božične lučke na jelki, da ne omenim kako bolj prijetno toplo je bilo v roke, ko je Acerbisova plastika rezala skozi mrzel zrak.

Naj omenim še, da se v zimskem času hitreje znajdemo na tleh s ščitniki pa obvarujemo vsaj ogledala ter ročko za zavoro oz. sklopko. Priporočam, da jih imate zaradi drugih voznikov, prižgane tudi podnevi saj boste tako bolj vidni. Cena se mi zdi razumna, če razčlenimo, da imamo dejansko dve dodatni svetilki in ščitnike rok z vsem pripadajočem materialom; žice, stikalo, nosilca s aluminija, vijaki... Skoraj bi pozabil ne se ustrašiti, ščitniki niso na voljo samo v beli temveč še v črni in oranžni barvi.

Končna ocena

Izdelava: 5/5

Svetilnost: 300 Lumen / 2 x 4W

Zahtevnost montaže: 2/5 (1 lahko, 5 raje prepustite mehaniku)

Cena:139.95€

ACERBIS Produkte priznanega proizvajalca moto opreme in dodatkov za cestne in terenske motocikle dobite pri  SELES Moto d.o.o. v Grosupljem, kjer vam bodo strokovnjaki svetovali pri nakupu in pravi izbiri.

www.seles.si

 Matevž Čebela

Foto: MaČ