Predstavljamo: Jakna ICON Hypersport Prime 2Moda in varnost za motoriste po ameriško

Nova kolekcija ICON Pomlad 2020 je že na voljo vsem, ki bi radi na cesti izgledali drugače. Ameriški proizvajalec je namreč predstavil novosti za pomlad 2020.

 

20. 2. 2020

Zelo zanimivo kombinacijo prinašata jakna in hlače z imenom Hypersport 2 Prime ICON, ki ponuja dvodelno usnjeno obleko za športne motoriste, ki iščejo udobje. Hlače imajo tudi snemljive drsnike za športno vožnjo po ovinkih, z jakno pa se preko močne zadrge povežejo in oblečejo kot enodelni usnjen kombinezon. Da ne bo prevroče okoli vaših draguljev bo poskrbela perforacija na sprednjem delu in zračni elastiči tekstil na notranjem delu stegen. 


Jakna Hypersport2 Prime predstavlja zgornji del ponudbe linije ICON in je nadgradnja dosedanje linije Hypersport Prime. Elegantna jakna je narejena iz 1 do 1,3 mm debelega usnja in tekstila in je krojena da ustreza športni drži na motociklu. Na sprednjem in hrbtnem delu so za boljšo zračnost v poletnih mesecih uporabili perforirano usnje, za varnost pa so poskrbeli z diskretno vgrajenimi odsevniki na hrbtu. Jakna ima vgrajene mehke ščitnike D30 na izpostavljenih mestih, torej na komolcih, ramenaih in hrbtu. Mehki ščitniki iz 3D pene ob udarcu vpijejo energijo in odtrdijo ter s tem nudijo dober kompromis med udobjem in varnostjo.

Jakna ima na pregibnih mestih  všite tudi elastične elemente, da se lahko lepše prilagodi obliki vašega telesa. Globoki žepi na sprednjem delu, se lahko uporabijo tudi kot prezračevalne odprtine.

Cena pri trgovcih v mreži Parts Europe znaša 520 evrov.
Jakna Hypersport2 Prime ™ je na voljo v treh različnih barvnih, črni, belo-rumeni in črno-beli-rdeči kombinaciji.

Za popoln  ICON izgled lahko posežet eše po rokavicah Contra2 in čeladi Airframe. Sicer pa ste povabljeni, da si prelistate spletni katalog na tej povezavi ICON Motosport.