Nagradna igra je zaključena: MOL in Fiskars podarjata darilni komplet!

Družba Unicommerce je v sodelovanju z družbo MOL Slovenija pripravila zimsko akcijo, v kateri boste kupci goriva na MOL bencinskih servisih po vsej Sloveniji deležni še posebnih ugodnosti pri nakupu izdelkov priznanih blagovnih znamk Fiskars in Gerber.

3. 1. 2014

Akcija traja od 14. novembra 2013 do 23. februarja 2014.

Izkoristite jo lahko tudi za ugoden nakup koristnih in kakovostnih novoletnih daril za vaše družinske člane in prijatelje. Enostavno natočite gorivo v vaše vozilo, kupite katerikoli izdelek ali storitev na bencinskih servisih MOL Slovenija in za vsakih 10 EUR nakupa boste prejeli 1 nalepko. Zberite potrebno število nalepk, jih nalepite na brošuro in z zbranimi nalepkami kupite kateri koli izvrstni izdelek Fiskars ali Gerber s popustom do 50 %.

Kupci lahko sodelujete v nagradni igri, ki bo srečnemu nagrajencu zagotovila udeležbo na 5-dnevni Bear Grylls akademiji preživetja v Škotskem višavju. Več na www.mol.si/fiskars

Sodelujte v nagradni igri in zadenite kombinirani darilni set (omejena serija)

Priročna sekira Fiskars X5, zložljiva žaga za rezanje vej in vrhunski žepni nož v priročni torbici so v enem darilnem paketu, ki je tudi idealno novoletno darilo za vse vaše prijatelje in znance.

Vsi tisti, ki svoj prosti čas radi preživite v naravi, se zagotovo zavedate, da je za vsakega pustolovca pravo orodje najbolj pomembna oprema. To še posebej velja pozimi ali takrat, ko si je treba na prostem varno zakuriti ogenj. Kdorkoli se odpravlja na dopust v naravo, ve, da se lahko brez primernega orodja popotovanje kaj hitro in klavrno konča. Priročna sekira Fiskars za sekanje drv in vrhunski žepni nož sta le dva nujna izdelka, ki jih mora imeti pri sebi vsak pravi avanturist.

Nagradno vprašanje se je glasilo:

Zakaj je nova generacija Fiskars sekir tako edinstvena?

Pravilen odgovor je seveda tale:

b. Ker je sekalna glava integrirana v trpežen ročaj, ojačan s steklenimi vlakni

Med sodelujočimi, ki ste pravilno odgovorili in nam poslali svoje podatke je žreb določil srečnega nagrajenca:

Roman Š. iz Vinice

Čestitamo! Nagrajenec naj bo pozoren na našo e-pošto. Vsem ostalim sodelujočim pa želimo več sreče prihodnjič!

Splošne pogoje nagradnih iger najdete tule.