Predstavljamo: THOR MX kolekcija 2017

THOR-ovi privrženci so pred kratkim prišli na svoj račun, saj je ameriški gigant izdal kolekcijo 2017 motokros opreme. THOR-ova že dolgo časa velja za eno izmed bolj priznanih. Pri njej najdemo prav vse, od motokros škornjev, hlač, dresov, rokavic, čelad pa tudi očal, a kakorkoli, THOR najbolj slovi po motokros hlačah in dresih.

Predstavljamo: THOR MX kolekcija 2017 (foto: THOR MX) THOR MX
28. 7. 2016

Leto 2017 označuje konec obdobja za Core in Phase kolekciji, zamenjali sta jih Fuse in Pulse.

Narejena iz boljših materialov, Fuse kolekcija zagotavlja več udobja in dolgo življensko dobo.

Prav tako kot kolekcija Fuse, je tudi Pulse narejena iz novih materialov. Zagotavlja veliko udobja in nič odvečnega drgnjenja ob motocikel. Prime fit kolekcija velja za najbolj udobno izmed vseh treh. Za tiste bolj vroče dni, najbolj prav prideta kolekciji Fuse air in Pulse air. Že tako je na motociklu zelo vroče, poleti pa od voznika med vožnjo kar "lije", zato je zelo pomembno, da ima oprema, ki jo nosiš dobro zračenje. Poleg tega, da gre za odlično kakovost, boste na svojem motociklu z obilico novih barvnih kombinacij THOR opreme nedvomno zažigali.

Da gre za odlično opremo dokazuje tudi to, da jo nosi veliko voznikov iz AMA in tudi MXGP prvenstva. Celotno kolekcijo THOR MX najdete na www.thormx.com, trgovce pa pri www.partseurope.eu, kjer poiščete slovenske prodajalce.

Tule si lahko ogledate predstavitveni video

Jaka Završan

Foto: THOR MX