Športna kamera ThiEYE i60 za adrenalinske motoriste

Predstavljamo vam novo izdajo športne kamere ThiEYE i60, ki zmore s svojimi naprednimi funkcijami in tehnologijo prinesti slike polne življenja in ohraniti vaše spomine, ko se odpravite na motokros stezo, dirkaliče ali enduro avanturo.

6. 9. 2016

Nova izdaja i60 nudi 4K25 in 2.7K30 video ločljivost, kar vam prinaša slike polne življenja in vam ohranja vaše spomine v neverjetni kakovosti. Procesor s tehnologijo rezanja robov in profesionalni OV slikovni senzor, i60 prinaša izboljšane zmogljivosti slike z ostrimi robovi in bogatimi barvami v realnem času.

Opremljena s profesionalnim IP68 vodoodpornim ohišjem vam vaša i60 omogoča snemanje vaših dih jemajočih trenutkov med deskanjem ali potapljanjem do globine 40 metrov. Ohišje ščiti kamero tudi pred prahom in udarci tako, da lahko uživate v vaših aktivnostih v vodi, zraku ali na trdnih tleh brez skrbi, da bi poškodovali vašo kamero.

S težo samo 65g in velikostjo škatlice vžigalic je i60 v primerjavi s tradicionalnimi kamerami in SLRi izredno prenosna. Vstavite jo v žep in jo imejte vedno s seboj, ali pa jo pritrdite na vašo opremo ali telo in posnemite video v prvi osebi. Preko vgrajenega 1.5 palčnega LCD zaslona lahko v živo spremljate vaš posnetek, spreminjate nastavitve ali pregledujete fotografije.

Enostavna montaža in kreativna ideja zagotavljata veliko zabave. ThiEYE za i60 nudi različne načine pritrditve. Uporabite opremo katero želite. Namestite jo lahko na mizo, steno, kolo oziroma kamorkoli, celo na vašega hišnega ljubljenčka in naredite posnetek iz prve perspektive. Namestitev i60 na letalno napravo vam omogoča posnetke neslutenih razsežnosti.

ThiEye i30 podpira point-to-point Wi-Fi povezavo. Ko povežete vašo Android ali iOS napravo s i30 preko ThiEYE aplikacije lahko upravljate vašo kamero ali pregledujete posnetke. Še več, vsebine lahko v trenutku prenesete na vašo napravo brez dodatnih stroškov za prenos podatkov in jih kasneje delite z družino in prijatelji preko socialnih omrežij.

Več o kameri in možnostih nakupa lahko izveste na tej povezavi.

MaT