Z novimi Husqvarnami v Mislinjski dobravi

Naš novi testni voznik za področje motokrosa Jaka Završan se je na Slovaškem potrudil in preizkusil prav vse modele motociklov za motokros. Husqvarna v motokros prinaša svežino in inovacije in že pogled od daleč razkrije nekoliko nenavadne plastike, ki pa so zasnovane v duhu enostavne uporabe in lažjega dela za mehanike v času med prvo in drugo vožnjo, ko je na urniku dirkaški dan. No ta video pa je nastal pri nas, na stezi v Mislinjski dobravi.

9. 12. 2015

Za pokušino pa lahko preberete njegove prve vtise:

Tokrat je Husqvarna prvič ubrala zelo drugačno pot od KTM-a, pod okriljem katerega je. Na njih boste našli najkakovostnejše komponente, od krmila, plastike do koles in vzmetenja. Motorji so močni in ponujajo izbiro standardnega in bolj športnega načina delovanja. Zavore so med boljšimi na trgu.

Ocena: (5/5)

Videz (5/5)

Svež, drugačen videz nam je všeč, motocikli so polni kakovostnih (dragih) komponent.

Motorji (5/5)

Štiritaktni in dvotaktni motorji so nekaj boljšega, kar ponuja motokros ta hip, poleg široke izbire prostornin navduši tudi preprosto prilagajanje karakterja motorja voznikovim zahtevam.

Udobje (5/5)

Odličen sedež, odlična ergonomija in moderna postavitev razmerja stopalke-krmilo-sedež.

Cena (3/5)

Čeprav so motocikli odlični in ponujajo najvišjo kakovost, je cena največji minus. To so najdražji serijski motokros motocikli na trgu.

Zastopa in prodaja Ski&Sea d.o.o.

PeK

Video: Husqvarne MX 2016 - Jaka Završan, naš testni voznik za motokros v akciji!