3 nujne stvari za uspešen in varen roadtrip!

Za popoln roadtrip so seveda odločilni dobra družba, sposobnost spontanega odločanja, dober seznam predvajanja glasbe, izbira poti itd. Kaj pa za uspešen in varen roadtrip? O tehnično pregledanem avtomobilu in drugih velepomembnih in logičnih dejstvih, ki morajo 'štimati', preden se odpravimo na pot, tokrat ne bomo. Povzeli smo tiste 3 stvari, ki se mogoče zdijo majhne, a se lahko na roadtripu izkažejo za zelo velike.

28. 1. 2019 | Promocijsko sporočilo

1 Voda

Brez vode nikamor! Bolj kot karkoli drugega naše telo za normalno delovanje potrebuje vodo, pa saj to zagotovo že veste. Ne vozite žejni, kajti to vpliva na vaše vozne sposobnosti oziroma koncentracijo. Med dolgim potovanjem z avtomobilom pa verjetno ne boste imeli prav na vsakem ovinku možnosti za nakup vode. Vzemite s seboj torej vodo iz domače pipe, po možnosti ne le ene steklenice. Če drugega ne, boste z njo lahko umili jabolko, da potešite prvo lakoto, ali jo v skrajni sili polili po umazanih vetrobranskih steklih.  

2 Zdravila in prva pomoč

Prva pomoč mora biti vedno na prvem mestu, saj nikoli ne vemo, kaj nas čaka na poti. S seboj vzemite vsa osnovna zdravila, kot so protibolečinske tablete, zdravila za lajšanje simptomov prehlada in gel proti opeklinam, ter vse potrebščine za prvo pomoč, ki jih tako ali tako morate imeti v avtomobilu. Preverite, ali je vse na svojem mestu, preden startate!

3 Pametni telefon

Telefona verjetno ne boste pozabili doma, saj so naša življenja že povsem prepletena z njihovo uporabo. Skoraj gotovo se boste zanašali na mobilni navigacijski sistem, z njegovo pomočjo uživali v izbrani glasbi, se javili bližnjim, ki ne potujejo z vami, poklicali pomoč, če bi jo morebiti potrebovali … Ne pozabite pa na avtomobilski polnilnik za telefon. In če vas morda skrbi, da bi presegli količino prenosa podatkov na telefonu, brez panike. Telemach je znova premaknil meje mobilne komunikacije in presenetil s še boljšim paketom NAJVEČ, ki ponuja neomejeno uporabo prenosa podatkov. To velja za uporabo storitev v Sloveniji, če boste seveda potovali samo po naši državi, v državah EU pa imajo naročniki paketa NAJVEČ na voljo kar 9 GB podatkovnega prenosa.

Cena paketa NAJVEČ je do žepa prijazna in celo za 2 evra ugodnejša kot prej; mesečna naročnina znaša 20 evrov za obstoječe uporabnike Telemachovih fiksnih paketov ter 22 evrov za vse druge. Ponudba pa velja tako za zasebne kot tudi poslovne uporabnike.