Kako najbolj enostavno zavarovati avtomobil? To je najboljši način!

Preizkusite storitev HALO polica in uredite zavarovanje vašega osebnega avtomobila zgolj z nekaj kliki in enim telefonskim klicem!

Kako najbolj enostavno zavarovati avtomobil? To je najboljši način! (foto: Generali) Generali
8. 4. 2022 | Promocijsko sporočilo

Urejanje avtomobilskega zavarovanja utegne biti precej stresno, še posebej, če avtomobilu ne posvečate prevelike pozornosti in vam služi zgolj kot prevozno sredstvo od točke A do točke B. Ob tem se mu ob vsakoletnem postopku registracije vozila nikakor ne boste mogli izogniti. Ga pa lahko po novem poenostavite. Zahvala za to gre novi storitvi Zavarovalnice Generali, ki se imenuje HALO polica.

Tako kot ste morda vajeni naročanja hrane na dom, tako sedaj lahko naročite tudi zavarovalno polico za vaš avtomobil. Le en klic stran vas čaka vaš svetovalec, ki vam bo odgovoril na vsa vaša vprašanja, prav tako, kot če bi se oglasili v poslovalnici.

Storitev HALO polica vam namreč omogoča, da se z agentom dogovorite za zavarovalno polico, ki najbolje zadosti vašim zahtevam, pa tudi za način plačila zavarovalne police. Ob tem vam bo zavarovalni agent predstavil tudi vse morebitne novosti, o katerih doslej še niste niti slišali, a bi vam utegnile še koristiti.

Na vaš naslov boste tako prejeli povsem izpolnjeno zavarovalno polico, če se tako odločite, pa lahko zavarovalno polico prejmete tudi na vaš elektronski naslov. Storitev je sicer še posebej priročna za vse, ki ne uporabljajo spletne banke, saj je plačilo mogoče kar na spletni strani zavarovalnice Generali, kar pomeni, da boste do HALO police resnično lahko prišli v nekaj trenutkih – brez da bi zapustili domači naslanjač.

Če imate za naše agente še kakšno vprašanje pa le sledite povezavi in z veseljem vam bomo pomagali.