Dobra novica za vse, ki imate doma več kot en avtomobil

Imate tudi v vašem gospodinjstvu več kot en avto? Lažjo mobilnosti in večjo svobodo, ki jo drugi avto prinese, neizogibno spremljajo tudi stroški, ki se jim nikakor ne morete izogniti. A vseeno pri njih lahko prihranite.

Dobra novica za vse, ki imate doma več kot en avtomobil (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
14. 12. 2020 | Promocijsko sporočilo

Kje lahko prihranite?

Več vozil vedno pomeni tudi večje stroške. Avto je namreč treba registrirati, zavarovati, vzdrževati, precejšen mesečni strošek pa lahko predstavlja tudi porabljeno gorivo. Kje torej poiskati možne prihranke? Pri registraciji ne gre, pri vzdrževanju pa ni smiselno varčevati, saj je le dobro vzdrževan avto tudi varen avto.

Pri gorivu lahko privarčujete, če se držite načel var(č)ne vožnje, na primer rednega preverjanja tlaka v pnevmatikah, uporabe tempomata, primerne varnostne razdalje, zaviranja ob pomoči motorja in podobno.

Pomembno pa lahko prihranite tudi pri zavarovanju! Namesto da vsak družinski član posebej zavaruje svoje vozilo, se lahko odločite za družinsko avtomobilsko zavarovanje in na vseh avtomobili izkoristite najvišji bonus v družini.

 

Znižajte strošek zavarovanja

Povezava družinskih članov ob sklenitvi obveznega in kasko zavarovanja vseh avtomobilov pri zavarovalnici Generali lahko prinese v družinski proračun izdaten prihranek. S sklenitvijo namreč vsi zavarovanci prejmete popust v višini najvišjega bonusa, ki ga je dosegel kdorkoli od vaših družinskih članov.

Preprosto povedano: če ima najbolj vzoren voznik (ali voznica!) v družini pri obveznem avtomobilskem zavarovanju 55-odstotni bonus, bodo vsi družinski avtomobili pri zavarovanju pridobili do 55-odstotni popust.

Za več avtomobilov v isti družini to seveda pomeni bistveno nižje skupne stroške pri obveznem in kasko zavarovanju avta. Tako lahko prihranite tudi več kot sto evrov letno. Vse, kar morate storiti, je, da Generalijevemu zavarovalnemu agentu poveste, da želite izkoristiti družinski popust.

Prihranite lahko tudi čas!

S hitro in udobno sklenitvijo avtomobilskega zavarovanja po telefonu lahko prihranite tudi dragoceni čas. HALO polica je avtomobilsko zavarovanje, ki ga sklenete kar po telefonu na 080 70 77 in plačate na spletu - tudi, če ne uporabljate oziroma nimate spletne banke. Zavarovalno polico prejmete na svoj naslov.

Ob tem seveda lahko računate na vso pomoč in koristen nasvet svetovalca v klicnem centru o izbiri pravega zavarovanja za vaš avto. Podrobno vam bo predstavil tudi ugodnosti, ki jih pridobite, in način plačila.

Več informacij o avtomobilskih zavarovanjih preverite na www.generali.si.