Kako ustvariti pravo razpoloženje - s televizorjem!

Zabavna tehnologija je lahko veliko bolj zabavna v dvoje.

Kako ustvariti pravo razpoloženje - s televizorjem! (foto: Shutterstock) Shutterstock
20. 3. 2018 | Promocijsko sporočilo

Včasih je veljalo, da nič ne uniči razpoloženja bolj kot prižgan televizor in nogavice, ki so ostale na nogah. Štunfi pod odejo so še danes velik 'no go', televizor pa je postal odličen stimulator. Če znate pritisniti na prave tipke in vklopiti pravi program, seveda.

Po domače

Prelomite led z najljubšo serijo ali filmom. Določene vsebine nam z razlogom obudijo spomine in nas spravijo v dobro voljo, zato bo vaš kavč (ali avtomobilski sedež) v trenutku postal območje udobja, kar je ključ do uspeha.

Prava frekvenca

Politična debata bo podžgala samo najbolj vestne podpornice sistema, zato raje preklopite na mehkejše in prijetnejše tone, ki bodo podprli vašo kampanjo. Glasbeni kanali so odličen miks hitov, vroči videospoti pa poskrbijo za idejo ali dve.

Televizor v žepu in priložnost na dlani

Če vaša dnevna soba ali spalnica po hipstersko ne premore televizorja, lahko vsebine in pravo razpoloženje prikličete na svoj pametni telefon kjerkoli in kadarkoli, kar je priročno na več načinov in odličen izgovor, da se primaknete bližje.

Vaše najboljše športne, filmske, otroške, dokumentarne in zabavne vsebine lahko spremljajte v HD kjerkoli in kadarkoli preprosto tako, da preklopite na satelitsko televizijo Total TV.

Vsi novi paketi vsebujejo možnost priljubljene storitve EON v samostojnem paketu Total TV Premium in vseh trojčkih je ta omogočena na kar petih napravah.

Vodilni ponudnik satelitske televizije v regiji Total TV uvaja prenovljene samostojne pakete televizije in pakete trojčkov televizije, interneta ter telefonije. Izboljšani paketi so na voljo od 1. marca 2018 in ponujajo še več vsebin in storitev, ki jih lahko spremljate kjerkoli v Sloveniji.

Naročniki boste lahko koristili brezplačno WIFI omrežje UNIFI s 500.000 lokacijami v regiji ter UNIFI TRAVEL z več kot 60 milijoni lokacij po vsem svetu. Vsi paketi vključujejo tudi storitev mobilne televizije EON, ki omogoča ogled vsebin do sedem dni nazaj, Telemach pa bo poskrbel za namestitev in vzdrževanje opreme v času vezave.

Posebna ponudba za vse uporabnike

Obstoječi uporabniki Total TV, ki se boste odločili za nadgraditev paketa, boste šest mesecev nadgrajeni paket plačevali po ceni trenutnega. Tiste, ki ste zadovoljni s trenutnim paketom, pa ob vezavi čakajo posebne ugodnosti, ki vključujejo dodatne televizijske pakete brez doplačila: paket HBO Premium za 12 mesecev in CineStar TV Premiere HD za 24 mesecev.

Super ugodnosti čakajo tudi nove naročnike, ki boste med drugim v času vezave 24 mesecev brezplačno dobili tudi paket PINK, ki zajema kar 33 programov priljubljene televizijske hiše Pink. Ljubitelji priljubljenih filmov in serij se boste razveselili novega paketa Total TV Premium, ki vas bo navdušil z izvrstnim naborom dodatnih televizijskih paketov po izjemni ceni. 

Najbolj aktualne in iskane vsebine pa so združene v videu na zahtevo, ki je prav tako na voljo v vseh paketih Total TV in med drugim ponuja možnost spremljanja vsebin na HBO OD, Pickbox in Voyu.

Total TV ostaja vodilni ponudnik satelitske televizije v regiji. Preizkusite ga v vsakem kotičku Slovenije!