Zavarovanje, vinjeta in potovanje

Za voznike jeklenih konjičkov, ki vozijo po avtocestah in hitrih cestah, je vinjeta nepogrešljiv del obvezne opreme, tako kot avtomobilsko zavarovanje. Ko bi si želeli privoščiti še dopust z družino, pa se zdijo stroški vrtoglavi. K sreči so lahko nižji - z Zavarovalnico Triglav.

24. 12. 2013 | Promocijsko sporočilo

Vsem, ki bodo do konca januarja 2014 sklenili novo ali obnovili obstoječe avtomobilsko zavarovanje, Zavarovalnica Triglav omogoča ugodnejši nakup letne vinjete v Mercatorju – kar do 40 evrov. Poleg vrednostnega bona za nakup vinjete bo zavarovanec prejel še kupon za prevzem knjižice ugodnosti v Mercatorju.

Brezskrbni vse leto

V knjižici ugodnosti so popusti v skupnem seštevku 110 evrov (seštevek predstavlja vrednost vinjete), med njimi tudi kupon za 40 evrov za sklenitev novega avtomobilskega ali premoženjskega zavarovanja. Tega lahko na primer unovčite za sklenitev letnega družinskega turističnega zavarovanja (paket B ali C) in s tem poskrbite, da boste vi in vaša družina celo leto brezskrbni na potovanjih ali dopustu v tujini.

Akcija do konca januarja 2014

Akcija za ugodnejši nakup vinjete poteka do 31. 1. 2014, velja za fizične osebe, ki sklenejo zavarovanje za osebno vozilo, pri čemer je na zavarovalni polici sklenjeno vsaj zavarovanje avtomobilske odgovornosti.Zavarovanje je možno skleniti oziroma obnoviti tako pri zavarovalnih zastopnikih in lastnih prodajnih mestih, kot tudi na agencijah in pogodbenih prodajnih mestih.

Ob zaključku leta torej ne pozabite na nakup letne vinjete in izkoristite posebne ugodnosti Zavarovalnice Triglav!

Več informacij najdete na www.triglav.si.