5. MotorSport Show & Salon - okoli 3.000 obiskovalcev

25. 2. 2013
Deli
5. MotorSport Show & Salon - okoli 3.000 obiskovalcev

V nedeljo zvečer se je po štiri izvedbah na GR-ju zaključil 5. MotorSport Show & Salon  - tokrat prvič v dvorani Centra Stožice. Za mnenje so povprašali organizatorja, to je Sama Čedeta in Draga Božiča, da povesta še svoj pogled na dogodek.

"Kaj reči ob zakjučku? Organizator, kot tudi udeleženci, smo zadovoljni s tehnično in športno izvedbo prireditve. Posebno smo zadovoljni s prikazanimi vrhunskimi vožnjami vseh nastopajočih voznikov (vsak dan je nastopilo okoli 50 voznikov), predvsem so bile navdušujoče in spektakularne dirke v motokrosu in supermotu... Verjamemo, da smo zadovoljili prisotne obiskovalce in okoli 70 predstavnikov medijev. V dveh dneh je bilo na prireditvi prisotno okoli 3.000 ljudi. Žal pa na koncu ostaja tudi grenak priokus, da je ta vikend zaradi katastrofalnih snežnih razmer obilo gledalcev bilo prikrajšanih za ogled programa, te vremenske razmere pa so "odnesle" tudi nekaj razstavnega programa.

Naš največji problem pri izvedbi prireditve je bilo pomanjkanje časa, saj smo imeli od dogovora o najemu dvorane in do izvedbe na razpolago samo dva meseca. Zelo smo bili obremenjeni z pripravo programa, saj smo na enem mestu organizirali dirke v petih različnih panogah avto moto športa, to pa je terjalo veliko usklajevanja z nastopajočimi in tehnično izvedbo. Ob tem nam je ostajalo premalo časa za iskanje in dogovarjanje s spozorji in razstavljalci in tako smo bili v tem manj uspešni. Ob tej priliki se zahvaljujemo tistim sponzorjem, ki so sodelovali na prireditvi.

Kako v prihodnje? Zasnova prireditve je večini všeč in naj bi v grobem ostala, seveda pa nove ideje že vrejo na plan in tudi malo jih ni. Da bi se prireditev lahko organizirala tudi v prihodnje, potrebujemo nekaj močnejših sponzorjev. S tem pa bi seveda omogočili ogled prireditve čim večjem krogu ljubiteljev avto moto športa ob nižjih cenah vstopnic.

Zahvala vsem, ki so sodelovali in tistim, ki so prišli v Stožice!" so še napisali v podjetju SportDrift.

FOTO: Uroš Modlic

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol