5. MotorSport Show & Salon- prvaki na vrhu

24. 2. 2013
Deli

Včeraj so za največ adrenalina poskrbeli motoristi, ki so v Stožicah naravnost navdušili z brezkompromisnimi vožnjami. Na čelu z evropskim in svetovnim prvakom, seveda!

V superfinalu je evropski prvak v supermotu Uroš Nastran dokazal, da so njemu in njegovemu motorju s primernejšimi gumami spolzka betonska podlaga kot domača postelja, saj svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser in naša legenda motokrosa Roman Jelen nista mogla dohajati hitrega tempa – pravzaprav sta se tako trudila, da sta oba padla. Toda fantje so dokazali, da so jim atraktivni skoki in drzna prehitevanja niso tuji. Vredno ogleda! Če ste zamudili sobotno dogajanje, si lahko vse dirke danes do 20. ure znova ogledate.

Med mlajšimi dirkači je v dirkalniku Fiat Grande Punto zmagal Tomaž Trček, med izkušenejšimi je slavil relist Mitja Klemenčič, med legendami pa je največji pokal dobil legenda Janez Milavec. Priljubljeni Buli je prehitel tako Mitjo Holynskega kot Martina Črtaliča. Lepo je bilo gledati tudi najmlajše v kartingu.

Rezultate dobite tu.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel