Akcija iskanja najboljše in najslabše ceste v Sloveniji še traja. Kaj ste objavili do zdaj?

19. 5. 2017
Deli
Akcija iskanja najboljše in najslabše ceste v Sloveniji še traja. Kaj ste objavili do zdaj? (foto: Saša Kapetanović)
Saša Kapetanović

Pred vikendom naj vas spomnimo, da morebiti naredite novo fotografijo vaše najljubše ceste ali pa tiste, ki bi si po vašem mnenju prislužila naziv 'najslabša slovenska cesta'.

Na našem interaktivnem zemljevidu z dobrimi in slabimi cestami v Sloveniji se je do današnjega dne zbralo 35 označb. Trenutno prevladujejo rdeči klicajčki, kar kaže na to, da Slovenci in Slovenke poznamo kar nekaj cest, ki so zrele za prenovo. Na primer tista iz Bače pri Modreju proti Petrovem Brdu, pa od Velenja do Polzele ali iz Vuzenice do Vuhreda.

A vseeno želimo poudariti, da se je po marsikateri cesti v Sloveniji užitek voziti in kot takšne ste označili cesti preko Vršiča in na Mangartsko sedlo (tam je nastala tudi zgornja fotografija Audija A4), med Ajdovščino in Kalcem, med Škofljico in Petrino, ovinke pri Zgornjem Čačiču ter hitro cesto med Mariborom in Mursko Soboto. Verjamemo, da je takšnih cest še mnogo, zato vas vabimo k sodelovanju.

Nalagajte fotografije in se potegujte za nagrade!

Poudariti velja, da so objave s priloženimi fotografijami dosti uporabnejše pri iskanju tiste najboljše oz. najslabše, prav tako pa le z objavo fotografije sodelujete v nagradni igri.

TUKAJ lahko sodelujete do 11. junija 2017!

foto: Saša Kapetanovič

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"