Akrapovičevi izpuhi za 25 let na dobrodelni dražbi

23. 8. 2016
Deli

Akrapovič je ob svoji 25. obletnici izdelal omejeno serijo 25 izpušnih sistemov, ki so ji namenili dobrodelnim organizacijam in partnerjem za zbiranje sredstev v dobrodelne namene.

Prvih šest izpušnih sistemov iz jubilejne serije bodo prodali v četrtek 1. septembra na dražbi v okviru dobrodelnega dne MotoGP "Day of Champions" na dirkališču Silverstone. Dogodek prireja dobrodelna organizacija Two Wheels For Life, ki je bila prej znana pod imenom Riders for Health in je že veliko storila za zdravje ljudi v odročnih afriških vaseh.

Med šestimi izpuhi na dražbi bosta po dva iz linije Slip-On za Ducati Multistrado 1200 in Yamaho YZF-R1 ter po en iz linije Slip-On za BMW S 1000 RR in KTM Super Duke R. Izpušni sistemi so opremljeni s številko v seriji in z ekskluzivni Akrapovičevim logom, ki so ga oblikovali prav za jubilejno serijo. Čeprav to ni njihov poglavitni namen, so izpuhi dejansko namenjeni tudi vgradnji na motocikel, ekskluzivnost pa jim povečujejo še podpisi dirkačev prvenstva MotoGP. Na njih so se podpisali Andrea Dovizioso, Casey Stoner, Jorge Lorenzo, Valentino Rossi, Brad Binder in Loris Capirossi.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"