Prijavite se na Avto magazin karting pokal!

22. 11. 2012
Deli
Finale bo potekalo v indoor kartingu BTC.

Po izjemnem uspehu prejšnje sezone se vračamo na indoor karting stezo v BTC, kjer se lahko ponovno pomerite s svojimi prijatelji in tekmeci. Tekmovanje poteka od 23. novembra in bo trajalo do 20. decembra 2012.

Kako poteka tekmovanje

Prijavite se lahko na naši spletni strani prek spodnjega obrazca ali po elektronski pošti info@indoor-karting.com, dirkate pa potem poljubno krat vse do 20. decembra, ko bomo razglasili najhitrejše in jim podelili lepe nagrade.

Vsi tekmovalci imate dodaten popust pri nakupu karte za indoor karting - cena posamezne vožnje je za vas znižana iz 12 na 10 EUR. Ob prijavi se tudi predhodno najavite po elektronski pošti info@indoor-karting.com ali na telefon (01) 585 25 70.

Vsak petek bomo na naši spletni strani objavili lestvico najhitrejših - v finalu 20. decembra ob 19.30 pa se bo potem pomerilo 5 najhitrejših iz vsake kategorije, na koncu pa sledi še veliki finale peterice z najhitrejšim časom.

Nagrade

  • vsak tekmovalec ob prijavi prejme energijsko pijačo Red Bull 
  • enkrat tedensko bomo med vsemi sodelujočimi izžrebali enega ali eno, ki prejme cel paket Red Bull-a
  • na finalu bomo podelili 20 majčk Red Bull Racing, 5 nahrbnikov Red Bull in pijačo Red Bull
  • trije najhitrejši prejmejo tudi motorno olje Valvoline Synpower 5W-30 5L, Valvoline Durablend 10W-40 5L in Valvoline Motor Oil 15W-40 4L, četrti pa Valvoline kapico, majica in usb ključ.

Nagrade

Tukaj si lahko ogledate, kako je potekalo finale prvega AM karting pokala maja in junija letos (na fotografiji spodaj najhitrejši trije).

Prvi karting pokal

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"