AMZS vabi na avtomobilski SPA za ženske

AMZS bo v četrtek 29. marca 2012, s pričetkom ob 15. uri, v AMZS centru varne vožnje na Vranskem organiziral dogodek za predstavnice nežnejšega spola - Avtomobilski SPA za članice AMZS.

26. 3. 2012

Celotno dogajanje bo osredotočeno na tematiko varne, varčne in terenske vožnje, seveda pod budnim očesom simpatičnih inštruktorjev, poleg tega pa bo poskrbljeno še za zabavo, modo in lepoto. Preizkusile boste lahko najnovejše avtomobile znamke Seat in spoznale vse Goodyearove novosti.

Za lepotni del pa bodo poskrbeli Peko, VALKING, kozmetična blagovna znamka Make Up Designory, modni dodatki Sintya Maja Milani, MOJA MOJA in T*Art, Opika Knez, Lisca, M Holidays, Thermana Laško in drugi. Lahko se boste pustile razvajati modnim in lepotnim strokovnjakom, najbolj ustvarjalnim pa bo namenjena delavnica izdelovanja nakita. Za zabavni del dogodka bo poskrbela Manca Špik. Na dogodek lahko pridete tudi s svojimi malčki, saj bo posebej za njih organizirano strokovno varstvo.

Glede na starost bodo lahko tudi aktivno udeleženi v dogodek in tako obiskali prometno-otroški kotiček, se popeljali po kolesarskem poligonu ali pa se preizkusili z otroškimi TRIAL motornimi kolesi.

Vsekakor pa bo poskrbljeno tudi za adrenalinsko presenečenje.

Več o tem na www.amzs.si.