Audi oblikoval futuristično vozilo za film Ender's Game

12. 8. 2013
Deli

Božansko vozilo prihodnosti za prihajajoči ZF film je utelešenje čiste Audijeve estetike.

Audi nikakor ni tuje ime v filmskih stvaritvah. Še prav glasno smo ga občudovali leta 2004 z nadobuno različico Audi QRS, s katero je Will Smith divjal v filmu Jaz, robot (I, Robot). Ko se danes spominjamo te cestne lepote, lahko vidimo, da so bili določeni estetski elementi nato uporabljeni v izdelavi športnega poskočneža Audi R8.

Kakšne napovedi prihodnosti realnih jeklenih konjičkov tokrat oznanja vozilo, oblikovano za znanstveno-fantastični film Ender's Game, bomo videli čez nekaj let. Za sedaj lahko le strmimo v fantazijo oblik, ki so si jo pri studiu Audi Design zamislili pod sloganom "vizija za prihodnost sveta".

Audi za film Ender's Game

"Prilagodili smo se potrebam sveta v filmu Ender's Game in vozilo zasnovali kot bi izdelovali po meri izdelano obleko. Pri tem je bilo pomembno, da ohranimo vrednote naše znamke," je povedal Frank Rimili, glavni oblikovalec za filmski projekt. 

"Audi je že sama po sebi zelo napredna znamka, ki venomer strmi v prihodnost. Vključitev audijeve zamisli v film se je zdela nadvse organska," je še dodala Linda McDonough, producentka filma Ender's Game.

Audi Ender's Game

V filmu, ki je posnet po istoimenskem romanu, bosta igrala Harrison Ford in Asa Butterfield, Amerika pa ga bo prvič gledala 1. novembra (upamo, da Slovenija kmalu zatem). Poglejte si napovednik in si nacedite sline.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja