Avtomobilisti najbolj zaupajo znamki in izdelkom Bosch

20. 5. 2013
Deli
Avtomobilisti najbolj zaupajo znamki in izdelkom Bosch

Nemški avtomobilistični reviji Auto, Motor und Sport in Auto Bild bralce vsako leto prosita, da navedejo znamke, ki so po njihovem mnenju najboljše na področju avtomobilskih dodatkov, rezervnih delov in storitev.

Tako kot lani je tudi letos naziv zmagovalca Boschu pripadel v več kategorijah. Pri letošnjem glasovanju za najboljšo znamko je sodelovalo 113.000 bralcev revije Auto, Motor und Sport. Boschu so prvo mesto namenili v sedmih kategorijah, in sicer: akumulatorji, luči, filtri, brisalniki za vetrobranska stekla, verige delavnic, orodja in vžigalne svečke. Bosch se je uvrstil tudi na drugo mesto v kategoriji zavor/zavornih oblog. Že leta 2012 je Bosch s svojimi brisalniki za vetrobranska stekla dosegel izjemen rezultat, letos pa mu je uspelo ta  dosežek še izboljšati z 92,6 odstotka vseh prejetih glasov.                                                                          

Pri reviji Auto Bild je najboljše znamke izbiralo skoraj 100.000 bralcev. Bosch je bil zastopan v šestih kategorijah in v prav vseh se mu je uspelo uvrstiti na zmagovalni oder. Zasedel je drugo mesto v kategoriji zavor in zmagal v kategorijah akumulatorjev, brisalnikov za vetrobranska stekla, verig delavnic in vžigalnih svečk. Bosch je ponovno doživel dvojni uspeh v kategoriji avtomobilskih akumulatorjev, ki so po mnenju bralcev revije Auto Bild najkakovostnejši in imajo najdaljšo življenjsko dobo ter ponujajo najboljše razmerje med ceno in učinkovitostjo.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja