Novice Promocijsko sporočilo

Avtoservis, ki se pripelje k vam

1. 9. 2017
Deli

Samostojne servisne delavnice so lahko precej ugodna alternativa pooblaščenim, sploh če so njihove storitve v skladu z garancijskimi zahtevami proizvajalcev avtomobilov in s tem tudi zagotovilo, da bodo storitve opravljene v skladu z visokimi standardi. Med takšne spada mreža neodvisnih servisov, ki jo je organiziral proizvajalec olj in aditivov Liqui Moly.

V mrežo servisov Liqui Moly se uvršča tudi avtoservis iCAR Service, ki ga na Cesti 8. maja 5 v Logu pri Brezovici od leta 2014 vodi Uroš Inglič, ki ima sicer že dobri dve desetletji izkušenj v avtoservisni dejavnosti. Kot pravi Inglič, je njihovo delovanje v nasprotju z drugimi servisnimi mrežami precej neodvisno od podjetja Liqui Moly, saj delujejo predvsem kot ponudnik in uporabnik njegovih olj za motorje in menjalnike ter aditivov za goriva in olja. Pri svoji dejavnosti seveda uporabljajo zgolj olja in dodatke iz serije Liqui Moly Pro-Line, ki je namenjena servisnim delavnicam, izpostavlja pa predvsem dodatek Engine Flush, ki ga med servisom vedno dodajo motornemu olju, preden tega izpustijo iz motorja.

Servisna delavnica iCAR Service sicer ponuja celovit spekter servisnih storitev, saj opravljajo tako splošne servise vozil kot tudi diagnostiko, s katero lahko predčasno ugotovijo možnosti okvar, obnove podvozja in vulkanizerske storitve. Strankam uredijo tudi avtooptiko in njihove avtomobile pripravijo na tehnične preglede, ki jih zanje tudi opravijo, v delavnici ali prek spletne strani pa nadomestne dele tudi prodajajo.

Najdete jih lahko tudi na spletni strani www.icar-service-si, kjer ponujajo i-Storitev za naročilo nadomestnih delov za avtomobile ali pa kar naročilo servisne storitve. Ta je namenjena predvsem tistim, ki jim vsakdanje obveznosti ne dovolijo, da bi avtomobil sami pripeljali v servisno delavnico. Stranka jih lahko pokliče ali jim piše prek spletne strani, potem pa njen avtomobil pridejo iskat na dogovorjen naslov in po želji dostavijo tudi nadomestno vozilo. Strankin avtomobil potem odpeljejo v delavnico, opravijo dogovorjeno servisno storitev in avtomobil vrnejo naročniku. Kot poudarjajo, vedno opravijo le dogovorjene storitve, če ugotovijo dodatne težave, se s stranko najprej dogovorijo, šele ko se z njimi strinja, pa opravijo tudi morebitna dodatna popravila, saj hočejo, da so njihove storitve povsem pregledne.