BBC Knowledge vas popelje v super avtomobilih

21. 1. 2014
Deli
S super avtomobili po Ljubljani (foto: Pristop)
Pristop

V četrtek, 23. januarja, bodite na večjih avtobusnih postajališčih - morda vas pobere super avtomobil!

Štirje presežki avtomobilske industrije se bodo ta četrtek peljali po izbranih linijah mestnega potniškega prometa in marsikomu uresničili sanje. Če boste na pravem mestu ob pravem času, boste lahko namreč sedli v Ferrarija F430 Scuderia, Porscheja 911 4S, Hummerja H3 ali pa četrtega, še nerazkritega jeklenega orjaka.

Omenjeni super avtomobili se bodo po Ljubljani prevažali v pričakovanju visoko-oktanske oddaje Top Gear's Top 41, ki jo bomo lahko spremljali na programu BBC Knowledge.

Agencija Pristop, ki jo je BBC izbral med številnimi, ki so se potegovali za omenjeni projekt, poziva vse avtomobilske navdušence, naj si ogledajo zanimivo dogajanje, na katerem bo prisotna tudi filmska ekipa. Zato ta četrtek svoj osebni avtomobilček pustite doma in se odpravite na večje avtobusne postaje v središču mesta.

Če tam med 8. in 16. uro opazite snemalno ekipo, je to dober znak, da se zna mimo vas kmalu pripeljati super avtomobil, ki vas bo zapeljal do vaše želene postaje. Veliko sreče - in če se znajdete v enem od teh čudovitih avtomobilov, nam le pošljite fotografijo. Da vam bomo lahko vsi zavidali.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja