Bentley Mulsanne: iMulsanne

31. 1. 2013
Deli

Bentley bo na ženevskem avtomobilskem salonu predstavil dopolnjeno paleto opcij za svoj naprejstižnejši avtomobil, Mulsanne.

Poleg novosti na področju udobja, sem sodijo novi, mehkejši in bolj prilagodljivi nasloni za glavo zadaj, novimi nasloni za noge (ki se sicer, ko niso v uporabi, skrijejo pod prednje sedeže), ter dodatnimi blazinami, polnjenimi z račjim perjem in oblečenimi v enako usnje kot ostanek notranjosti avtomobila. Ja, težko je življenje bogatih. Ti si sicer lahko omislijo še zavese za zadnja stranska in zadnje steklo avtomobila.

Bentley Musanne je poslej lahko tudi bolj pisan na kožo ljubiteljem tablic. Omislite si ga lahko namreč s posebnimi mizicami v naslonjalih prednjih sedežev, ki so na pogled enake standardnim, a se v resnici v njih skriva iPad s tipkovnico,Mulsanne pa ima lahko vgrajen WiFi usmerjevalnik in podatkovno povezavo preko mobilnega omrežja. iMulsanne, torej.

In ne, opcij še ni konec: tu so še novi LCD zasloni v naslonjalih prednjih sedežev z diagonalo 20 centimetrov, pa Naimov audio sistem z 20GB trdim diskom in Bluetooth slušalke. Ah ja, in seveda nove barve usnja in nov (barvno usklajen) set prtljage (znamke Schedoni), da je tudi brez avta v bližini jasno, kakšen ključ ima lastnik v žepu.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja