BMW serije 2 Gran Tourer: Tudi s sedmimi sedeži!

11. 2. 2015
Deli

Pri BMW-ju bodo po modelu serije 2 Active Tourer mladim družinam ponudili še večjega Gran Tourerja, ki lahko ponuja tudi sedem sedežev.

Pri BMW-ju serije 2 Gran Tourerju, ki ima prav tako prednji pogon, so dodatne centimetre dobro izkoristili. V karoseriji dimenzije 4,556 x 1,800 x 1,608 metra imate možnost uporabe večjega prtljažnika (zaradi vzdolžno pomične zadnje klopi od 645 do 805 litrov, ob preklopljenih zadnjih sedežih pa celo do 1.905 litrov), za večje družine pa ponujajo tudi sedemsedežno različico.

Pod motornim pokrovom se bodo skrivali že poznani tri- in štirivaljniki z močmi od 85 do 141 kilovatov, najmočnejši 220d Gran Tourer pa bo imel tudi možnost štirikolesnega pogona. BMW serije 2 Gran Tourer je od Active Tourerja daljši za 21 centimetrov in ima kar 11 centimetrov daljšo medosno razdaljo, seveda pa ponuja tudi veliko infozabavnih pripomočkov, ki smo jih pri BMW-jih že navajeni. Predstavljen bo na prihajajočem ženevskem avtomobilskem salonu, na slovenski trg pa naj bi prišel v začetku junija.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol