Brezplačni 100-odstotno električni taksi brez izpustov

5. 6. 2015
Deli

Renault Nissan Slovenija je pripravil prijetno presenečenje za uporabnike ljubljanskih taksijev. Med 5. in 14. junijem v Ljubljani namreč ponuja alternativni način prevoza Z.E. Taxi z električnimi avtomobili Renault Zoe, potnike pa čaka še presenečenje.

Ker je vožnja na električni pogon ugodnejša od vožnje s pogonom na fosilna goriva, je ugodna, oziroma kar brezplačna, tudi za uporabnike električnih taksijev. Potnike čaka še nekoliko nenavadno presenečenje, saj lahko kar sami sedejo za volan električnega taksija oziroma avtomobila Renault Zoe in ga peljejo. Vozni park osmih Z.E. Taksijev in zanimive podatke o vožnji je mogoče spremljati tudi na spletni strani ze-taxi.si, kjer je mogoče vožnjo tudi naročiti.Vožnjo se sicer lahko naroči tudi na telefonski številki 080 11 17

Renault Nissan Slovenija je z akcijo pospremil uvedbo programa električnih avtomobilov Z.E. ("zero emission" oz. "brez izpustov") na slovenskem trgu, s katerim bi radi pripomogli k povečanju priljubljenosti in prepoznavnosti trajnostne mobilnosti v Sloveniji. Akcijo izvajajo v sodelovanju s partnerji Taxi Laguna, Elektro Energija in Skupina Elektro Ljubljana.