Captiva se že pro­da­ja

26. 10. 2006
Deli
Captiva se že pro­da­ja

V Sloveniji se je zače­la pro­da­ja Captive, prve­ga meh­ke­ga teren­ca v Chevroletovi evrop­ski ponud­bi.

Kupci bodo lahko izbi­ra­li med pet­imi in sed­mi­mi sede­ži, dvema ben­cin­ski­ma motor­je­ma (2, 4-litrskim s 136 ’konji’ in 3, 2-litrskim z 230 ’konji’) ter 2, 0-litrskim dizel­skim motor­jem s 150 ’konji’ in nepo­sred­nim vbriz­gom gori­va prek skup­ne­ga voda.

Osnovni model LS vklju­ču­je šest var­nost­nih bla­zin, po viši­ni nastav­ljiv volan, ročno kli­mat­sko napra­vo in pro­ti­praš­ni fil­ter, radio RDS s CD- in MP3-predvajalnikom ter šesti­mi zvoč­ni­ki, elek­trič­ni pomik ste­kel spre­daj in zadaj, daljin­sko uprav­lja­nje siste­ma cen­tral­ne­ga zakle­pa­nja, sistem Isofix za pri­tr­di­tev otro­ške­ga sede­ža na zuna­njih sede­žih v drugi vrsti in loče­no odpi­ra­nje okna na vra­tih prt­ljaž­ni­ka.

Luksuzni paket opre­me LT ima tri raz­li­či­ce: LT Base, LT Medium in LT High. Zadnji v kom­bi­na­ci­ji s 3, 2-litrskim motor­jem na pri­mer vklju­ču­je tret­jo vrsto sede­žev, 18-palčna lahka pla­tiš­ča z guma­mi 235/55 R18, elek­tron­sko kli­mat­sko napra­vo, pre­dal pred sovoz­ni­kom s hla­je­njem, sonč­na ste­kla, ogre­va­nje pred­njih sede­žev, elek­trič­no nastav­ljiv voz­ni­kov sedež v osmih sme­reh, radio RDS z MP3-predvajalnikom, strež­ni­kom za šest cede­jev in osmi­mi zvoč­ni­ki, tipa­lo za dež in tem­po­mat.

Cena osnov­ne­ga mode­la Captive z 2, 4-litrskim ben­cin­skim in pake­tom opre­me LS je 6.242.620 tolar­jev, za naj­draž­jo Captivo s 3, 2-litrskim motor­jem, opre­mo LT High in samo­dej­nim menjal­ni­kom pa je treba odšte­ti 8.722.900 tolar­jev. V Sloveniji se pred­vi­de­va, da bodo kupci naj­več pov­pra­še­va­li po Captivi z 2, 0-litrskim dizel­skim motor­jem z opre­mo LT Medium, roč­nim menjal­ni­kom in pet­imi sede­ži, kate­re cena znaša 7.359.340 tolar­jev

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel