Chevrolet pokrovitelj odbojke na mivki 2008

27. 5. 2008
Deli
Chevrolet pokrovitelj odbojke na mivki 2008 (foto: Chevrolet)
Chevrolet

Predstavnika organizatorja serije turnirjev v odbojki na mivki in Chevrolet Slovenija sta podpisala pogodbo o sodelovanju. Chevrolet bo kot pokrovitelj serije turnirjev v odbojki na mivki 2008 poskrbel za prevoz ter prispeval nagradi za zmagovalna para.

Predstaviti in približati blagovno znamko mladim, je bilo glavno vodilo pri odločitvi Chevrolet Slovenija, da se je odločilo za pokroviteljstvo. Letos serija turnirjev sovpada s predstavitvijo novega modela Chevrolet Aveo, ki je v prvi vrsti namenjen prav mladim ter za Chevrolet predstavlja najpomembnejši model in glavnino prodaje.

»Ob druženju in zabavi želimo mladim z drugačnim in novim načinom neposredno predstaviti blagovno znamko Chevrolet in njene vrednote. Tako kot odbojko, tudi Chevrolet namreč povezujemo z mladostjo in dinamičnostjo, poleg teh dveh atributov pa blagovni znamki Chevrolet pripisujemo še prijaznost, praktičnost, dostopnost in zanesljivost. Na tekmovanjih bomo poskrbeli za spremljevalni zabavni program s Chevrolet kotičkom, kjer bodo obiskovalci lahko pobliže spoznali vse modele in se udeležili različnih nagradnih iger. Informativno in zabavno bo, zato vas vabimo, da nas obiščete«, vabi Špela Prislan, zadolžena za marketing pri Chevrolet Slovenija.

Organizator je ob podpisu pogodbe prevzel tudi vozilo Lacetti SW, zmagovalna para moških in ženskih dvojic pa bosta ob zmagi v enoletno uporabo prejeli Avea.

Druženje ob odbojki bo letos potekalo na petih turnirjih, ki se bodo odvijala v čez poletje v Novi Gorici, Ljubljani, Kranju in dvakrat v Portorožu. Več informacij o lokacijah, terminih, programu in nagradah bodo dostopne na spletnih straneh: www.chevrolet.si in www.odbojka.si/mivka.

Foto: Chevrolet

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol