Še zadnjič: Vabilo na Cupra dan!

5. 7. 2012
Deli

Letošnji Seatov Cupra dan je pred vrati, saj se bo zgodil že to soboto, 7. julija. Lokacija ostaja enaka, torej letališče v gorenjskih Lescah, obiskovalci pa bodo v divjem Seatu Leonu Cupra s štirimi vozniki relija na čelu z Andrejem Jerebom doživeli nepozabne vožnje, številna adrenalinska presenečenja in si prislužili nagrade za vse generacije.

Nekdo izmed sodelujočih v nagradni akciji Avto degustacija bo v trajno last dobil celo novo Seatovo Ibizo. Največjim srečnežem bodo pripravili doživetje posebne vrste, saj se bodo lahko popeljali z dirkalnikom prvenstva WTCC Seatom Leonom S2000. Za dvig adrenalina bo s predstavo v zraku poskrbel odlični akrobatski pilot Peter Podlunšek, k povišanemu srčnemu utripu na tleh pa bodo pripomogli vroča dekleta ter dinamične in spretnostne vožnje z različnimi avtomobili znamke Seat.

Obiskovalci si bodo lahko ogledali tudi razstavo športnih različic Seatov in predelane avtomobile ljubitelje znamke Seat, poskrbljeno pa bo tudi za najmlajše, ki se bodo lahko pomerili na Mini Cupra reliju z avtomobili na daljinsko upravljanje, preizkusili simulator vožnje Smart RS in se kratkočasili v otroškem kotičku.

Na prireditvi bodo tudi Denis Avdić z ekipo Radia 1 in Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu.

Manjkale pa ne bodo niti Playboyeve zajčice, seveda pa ne bo manjkala tudi ekipa naše revije, ki vam bo prav tako pripravila zanimivo nagradno igro, v kateri se boste potegovali kar za celoletno naročnino na revijo Avto magazin.

 

Tisti, ki bi to soboto prišli v Lesce, se lahko na prireditev brezplačno prijavite nahttp://www.cupradan.si/.

Fotografije so iz lanskoletnega dogodka.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja