Drifterji bodo spet zakurili Logatec!

9. 9. 2010
Deli
Drifterji bodo spet zakurili Logatec!

Danes (11. 9.) se nadaljuje regijski obračun najboljših drifterjev. Atraktivna drsenja dvojic vnovič gosti Blagomix Racing Park pri Logatcu.

Drifterska sezona se tudi v domačih logih preveša v drugo polovico. Zaenkrat najbolje kaže lanskemu zmagovalcu Petru Žvanu, a tudi Hrvat Marino Pirić in naš Gregor Sedlar nimata slabih kart . . Oba namreč računata na morebitno Žvanovo slabšo dnevno formo, s čimer bi si pred oktobrskim obračunom v Zagrebu in logaškim finalom zagotovila ugodno izhodišče za napad brez taktiziranja.

Med favoriti je tudi Tadej Gostinčar, ki slasti zmage še ni okusil, a namerava to storiti ravno v soboto. Pravi, da bo vozil po moško, kontaktov s tekmečevimi dirkalniki pa se naravnost veseli.

Organizatorji so pripravili časovnico, ki bo ustrezala tudi tistim, ki petkov večer radi podaljšajo globoko v sobotno jutro - dogodek se začne ob 11. uri s tehničnimi pregledi, ob 12.30 so na vrsti treningi, tekmovanje pa bo potekalo od 16. ure dalje.

Kaj se je dogajalo na 2. dirki, najdete TUKAJ.

Priložili smo vam tudi video, kjer lahko vidite tehniko Luke Marka Grošlja, s katero je pred manj kot mesecem dni ugnal avstrijsko konkurenco.

Uživajte in se vidimo na prazniku atraktivnih drsenj ob obilici skurjenih gum!

Luka_onboard_3