Trem uporabnikom podarjamo drift vožnjo

21. 6. 2010
Deli
Trem uporabnikom podarjamo drift vožnjo

Uredništvo Avto magazina podarja trem članom naše spletne strani prost vstop na nedeljsko tekmo drift pokala v Logatcu in izkušnjo na sovoznikovem sedežu v vožnji počez.

Prva letošnja tekma Avtomagazinovega drift pokala bo to nedeljo, 27. junija, na dirkališču Blagomix Racing Park v Logatcu. Kot vsako leto se bodo pomerili najboljši drifterji iz Slovenije in sosednjih držav.

Uporabniki spletnega Avto magazina se za nagrado potegujete tako, da se pridružite naši spletni strani na Facebooku (član postanete, če kliknete gumb Like), in v komentar napišete, da bi radi sodelovali v žrebanju. Na Facebooku nas najdete na naslovu: http://www.facebook.com/AvtoMagazin

Med vsemi komentarji bomo v petek, 25. junija, ob 12. uri, izžrebali tri nagrajence.

Vsi trije nagrajenci se morate naši ekipi pridružiti v nedeljo na dopoldanskih treningih, med 10. in 12. uro, ko si lahko obetate divjo vožnjo počez z enim izmed tekmovalcev.

Info za vse ostale ljubitelje driftanja

Tekma se začne ob 12.30 uri z bogatim spremljevalnim programom (bikini car wash, najmočnejši Slovenci, DJ KRMPY show . . ). Več si lahko preberete v novici V nedeljo 1. tekma AM drift pokala 2010.

V priloženem videu nekaj kadrov iz sezone 2008 in 2009.

Vidimo se v Logatcu!

Drift2009_napoved