Video: Logar prvič zares počez

25. 9. 2007
Deli

Aktualni državni prvak v reliju Boštjan Logar, ki letos ne brani naslova, se je posvetil še bolj atraktivnemu športu. Zalotili smo ga na Blagomix Racing Parku pri Logatcu, kjer je prvič sedel v drifterski avto (BMW, ki ga je včasih vozil Peter Cimerman) in odpeljal prve metre drifta pred sobotnim nastopom v Racelandu.

Boštjan je pred začetkom treninga priznal, da gre za popoln korak v neznano (pa čeprav je bil v reliju znan kot eden najatraktivnejših dirkačev), ker je bilo v prvih krogih tudi videti. Vrtenj ni manjkalo, hkrati pa je bilo takoj opazno, da ima odličen občutek za avto in če kako uro, ob koncu treninga, je brez težav (nekaj tudi zahvaljujoč nasvetom enega najboljših slovenskih drifterjev Petra Žvana) nizal kroge na počez.

Boštjan pravi, da se bo verjetno dogovoril za še en privaten trening v Logatcu pred dirko, ob štirih urah treninga, ki bo na voljo na Racelandu, pa ne gre dvomiti, da na dirki, če bo šlo vse po načrtih, lahko poseže precej visoko - vsekakor pa precej višje, kot bi pričakovali od popolnega drifterskega začetnika. (DL)

Za ogled videa potrebujete Flash vsadek (plug-in). Video je velik 14, 8 Mb.

Drift_Lukic