Novice Promocijsko sporočilo

Eksploziven Men'sNight v Cineplexxu z ogledom filma 2 NA MUHI

2. 9. 2013
Deli
Eksploziven Men'sNight v Cineplexxu z ogledom filma 2 NA MUHI

Poletje se počasi izteka, a brez skrbi, še bo vroče, še posebej v Cineplexx kinematografih, 12. septembra 2013 ob 20. uri, na eksplozivnem moškem večeru s premiernim ogledom akcijskega filma 2 na muhi (2 Guns)!

Tako se vam ponuja posebna priložnost, da si premiero z akcijo nabite uspešnice 2 na muhi (2 Guns) ogledate med prvimi in za posebej nizko ceno, saj bo vstopnica za Men'sNight stala le 4,5 EUR, vsakega obiskovalca pa bo čakala tudi pijača presenečenja in seveda darila za spomin na fantastičen večer.

Film 2 na muhi, v katerem blestita Denzel Washington in Mark Wahlberg, je eden najbolj pričakovanih akcijskih filmov tega leta. Zabaven, glasen, hiter, šokantno nasilen, privlačen tudi zaradi svojega retro pridiha, saj gre za priredbo serije stripov, in prepletanja vlog, ki jih igrata nadvse karizmatična in dobro ujemajoča se zvezdnika.

Pridite, pripeljite še prijatelje in skupaj doživite nov svet kina in zabave! Obiščite tudi spletno stran cineplexx.si in Facebook stran Cineplexx Slovenija.

Napovednik filma si oglej na tej povezavi >>>.