Fast & Furious 7 prihaja aprila 2015

4. 11. 2014
Deli

2. aprila 2015 bo serija filmov Fast & Furious tudi v slovenskih kinematografih dobila svoje sedmo nadaljevanje, v Los Angelesu pa je že bila na sporedu predpremiera filma.

Osemmesečna zamuda je seveda posledica tragične smrti enega glavnih igralcev v seriji, Paula Walkerja, ki je v prometni nesreči umrl konec lanskega leta. Režiser James Wan, scenarist Chris Morgan in producent Jeffrey Kirschenbaum Walkerjevemu liku, Brianu O'Connorju v filmu niso namenili enake usode, kot je doletela igralca, temveč so ga upokojili. Kaj točno to pomeni, seveda še skrivajo, so pa morali posneti nekaj dodatnih scen.

Minuli vikend se je ob predpremieri v Los Angelesu trlo znanih igralcev in hitrih avtomobilov, ki so bili prava paša za oči. Dobro razpoložena igralska ekipa si je sprva vzela čas za druženje s številnimi oboževalci, potem pa se je pred razkritjem napovednika poklonila še preminulemu članu njihove ekipe Paulu Walkerju, ki je pred letom dni umrl v prometni nesreči. »Vsi smo se strinjali, da je daleč najbolj pomembno, da izkažemo čast mojemu bratu Paulu in njegovi zapuščini,« je ob tem povedal Diesel.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"