Novice Promocijsko sporočilo

Finančni nasvet

16. 6. 2008
Deli
Finančni nasvet

Še niste razmišljali o tem, da bi si nekoč nekje kupili svoje stanovanje, vendar ne poznate veliko takih, ki se za štiri stene novega doma niso do grla zadolžili? Dobro rešitev vam ponujamo mi.

Preberite si zgodbo o Anji in Matjažu, ki trenutno iščeta primerno stanovanje ali lokacijo za hišo, saj si želita ustvariti skupno življenje in tudi družino že načrtujeta.

Anja je prodala svojo garsonjero, Matjaža pa je brat izplačal za nepremičnino staršev in tako sta se kar naenkrat znašla z ogromno količino denarja v rokah.

Denarja, ki se jima je nabral na skupnem računu, pa nista pustila ležati kar tako. Kot sta rekla: “Denar sva razgibala.” Ampak po pameti, seveda. Brez tveganja in brez vezave. “Jasno je, da denar rabiva za najin dom in ne bova tvegala z nepoznanimi naložbami, še manj pa denar vezala, ” pravita. “Ko pride nepremičnina, ki si jo želiva in jo iščeva, hočeva biti pripravljena. Denar mora biti na razpolago.”

Anja in Matjaž sta svoj denar položila na račun spletnega bančništva DIBA, ki ga najdete na naslovu www.diba.si. Diba račun je primeren za tiste, ki želite oplemeniti svoja sredstva, a sočasno ne tvegati in imeti denar vedno na razpolago. Diba račun je brezplačna storitev, zato je najbolje, da kar takoj obiščete DIBO, na naslovu www.diba.si. Pričakuje vas vse dni in vse ure v letu. Dobrodošli!

oglasno sporočilo