"Florida Flamingo" vzorec sester Felder na BMW-jih i3

20. 9. 2015
Deli

BMW in okoljsko zavedni modno-oblikovalski duo sester Daniele in Annette Felder so za prireditev London Fashion Show pripravili prav privlačen nastop. Sestri sta namreč floto električnih avtomobilov BMW i3 okrasili z barvnim vzorcem "Florida Flamingo".

Središče letošnjega Londonskega tedna mode se je letos prvič preselilo v četrt Soho, prizorišča dogodka pa so raztresena po vsem mestu, zato je bolj kot kdajkoli doslej pomemben tudi učinkovit prevoz med njimi. Dvojčici Felder prav BMW-je i3 uporabljata za svoje in prevoze njunih gostov med prizorišči tedna mode.

Sestrama, ki se po mestu običajno vozita s kolesi, je všeč, da bosta po Londonu lahko potovali z živahnimi avtomobili, pri tem pa ne bosta onesnaževali okolja. Ob tem sta dejali: "Navdušeni sva nad spremembo prizorišča, saj prireditvi ohranja svežino, s temi cool električnimi avtomobili pa se z lahkoto voziva po Londonu. Zelo sva zadovoljni, da lahko vipovce z najino predstavo poveževa na okolju prijazen in stilski način."

Avtomobilom sta namenili živahen tropski potisk, ki so ga navdihnile eksotične divje živali, bo pa tudi osrednja nit njunih modnih kreacij za spomladansko-poletno sezono 2016. Daniela in Annette Felder pravita: Ker veliko časa preživiva v Miamiju, na naju seveda vpliva tamkajšnji način življenja. V Miamiju je namreč ena največjih jat divjih flamingov na svetu. Nekaj miamijskega sonca bi radi prinesli tudi v deževni London."

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja