Ford C-Max za Zvezo prijateljev mladine

Namesto za novoletne čestitke in darila za poslovne partnerje je podjetje Summit motors Ljubljana sredstva namenilo Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje.

Ford C-Max za Zvezo prijateljev mladine (foto: Uroš Modlic) Uroš Modlic
19. 12. 2011

Zvezi so podarili Ford C-Max in tako olajšali delo številnih prostovoljcem in družinam, ki vsakodnevno iščejo pomoč v centru.

"Donacija Forda C-Maxa v uporabo Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje je izraz solidarnosti in spoštovanja do dela prostovoljcev, ki se že od leta 1958 trudijo zagotoviti enake možnosti za razvoj vsem otrokom in mladini. Danes so spričo težjega gospodarskega in družbenega položaja ovire na poti odraščanja še večje. Upamo, da bodo z našo pomočjo nekatere od njih postale premostljive", je povedal mag. David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana.

Sekretarka zveze, Antia Ogulin, je povedala: "Iskreno sem in smo hvaležni podjetju Summit motors za donacijo novega  varnega in čudovitega vozila za prevoze otrok. Novo vozilo pa nam hkrati omogoča tudi  nemoteno opravljanje obsežne dejavnosti ZPM Ljubljana Moste Polje. Podjetje nam je s svojim voznim parkom že večkrat humanitarno pomagalo, da smo lahko v času letnih in zimskih počitnic opravljali varne urgentne vožnje otrok in mladostnikov iz in v počitniške domove in druge lokacije, kjer so potekale dejavnosti za otroke in mlade.  In ker so bila vselej vozila zelo atraktivna so privabljala velike nasmehe do majhnih ušesk. Varno vozilo smo zares potrebovali tudi za izvajanje vseobsežnejše humanitarne dejavnosti. Zato se v imenu otrok, družin in mladih v našem in svojem imenu iskreno zahvaljujem podjetju Summit motors Ljubljana, ki je kljub težjim gospodarskim razmerm navkljub zmogel to dragoceno donacijo. In mimogrede lahko povem, da  tudi zasebno prisegam na vozila Ford, saj smo se zanj družinsko odločili tudi že pred mnogimi leti in res izjemno dobro služi."

foto: Uroš Modlic