FOTO: Do novega mobilnega telefona odslej kar v copatih

Ste med tistimi, ki si le s težavo vzamejo čas in najdejo voljo, da bi se odpeljali do poslovalnice in uredili vse potrebno za menjavo mobilnega paketa ali nakup novega telefona? Za vas imamo odlično novico. To opravilo vam bo odslej prihranjeno, saj bo poslovalnica po novem prišla dobesedno do vaših vrat. Če ne verjamete, potem berite dalje.

6. 11. 2017 | Promocijsko sporočilo

Telemach uvaja nov, inovativen način pristopa do obstoječih in potencialnih uporabnikov. Z mobilno poslovalnico uporabnikom, ki v svoji bližini nimajo Telemachovega prodajnega mesta, namreč omogoča nakup izdelkov in storitev tako rekoč pred njihovim pragom.

Telemachova mobilna poslovalnica

Uporabnikom bodo v mobilni poslovalnici na voljo vse potrebne informacije o Telemachovi ponudbi mobilnih in fiksnih storitev, mobilnih aparatov in dodatne opreme. Poleg tega pa bo ob mobilni poslovalnici vselej zabavno, saj jo bo spremljal tudi pester program.

Mobilna poslovalnica je svojim delovanjem začela 23. oktobra in se bo iz kraja v kraj selila šest mesecev, v vsakem kraju pa bo ostala 14 dni.

Telemachova mobilna poslovalnica

Prva postaja Telemachove mobilne karavane je bila 23. oktobra v Ivančni Gorici, kjer bo ostala 14 dni, nato se seli v Mirno, kasneje v Šentrupert in naprej po vsej Dolenjski, vključno z Belo krajino. Poslovalnica bo v prvih šestih mesecih predvidoma obiskala 12 krajev, nato pa bodo na vrsti tudi ostale slovenske regije.

Telemachova mobilna poslovalnica

Telemach bo ob obisku vsakega kraja bodoče uporabnike v mobilni poslovalnici razveselil s kar 6 meseci BREZPLAČNE NAROČNINE za mobilne pakete družine VEČ, ki med drugim omogočajo tudi do 50 GB prenosa podatkov, od tega do 5,33 GB med gostovanjem v EU, storitev UNIFI, UNIFI TRAVEL in mobilno televizijo EON.

Telemachova mobilna poslovalnica

Vse kraje, kjer bo Telemachova mobilna poslovalnica gostovala, si lahko pogledate na spletni strani mobilne poslovalnice www.telemach.si/mobilna/mobilna-poslovalnica, kjer najdete tudi vse druge potrebne informacije.