Frankfurt: Akrapovič nastopa interaktivno

13. 9. 2017
Deli
Frankfurt: Akrapovič nastopa interaktivno

Na frankfurtski avtomobilski salon je prišel tudi Akrapovič, ki med drugim predstavlja z njihovimi izpušnimi sistemi opremljene avtomobile, kompletne izpušne sisteme in interaktivne vsebine.

Akrapovič med drugim predstavlja izpušna sistema Evolution Line iz titana za Mercedes-AMG G 63 in Nissan GT-R, titanski izpuh Slip-On Line s kompletom povezovalnih cevi in ročno izdelanim difuzorjem iz ogljikovih vlaken za Porsche 911 Turbo/Turbo S ter dodatke iz ogljikovih vlaken za BMW M3 in M4.


Na razstavnem prostoru so tudi z Akrapovičevimi izpušnimi sistemi opremljeni Ferrari 488 GTB, Porsche 911 Carrera GTS in dirkalnik Red Bull BMW M4 DTM, ki ga je vozil zmagovalec serije DTM v sezonah 2014 in 2016, Marco Wittmann. Wittmann je tudi ambasador znamke Akrapovič. Motocikli stično dirkanje zastopa motocikel ekipe Ducati Team iz serije MotoGP.

 

Obiskovalci lahko preizkusijo tudi interaktivne vsebine. V posebni sobi lahko doživijo videz in zvok Akrapovičevega izpušnega sistema. Obiskovalci lahko preizkusijo tudi Akrapovičev »Sound Kit« in dobijo popoln vpogled v njegovo delovanje. Kdor si želi še več adrenalina, se lahko v simulatorju vožnje poda tudi na dirkalno stezo.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"