Goodyear Dunlop Sava Tires za večjo varnost

15. 11. 2013
Deli

Podjetje že leta podpira lokalne gasilske in reševalne organizacije ter društva, z letošnjo donacijo pa so s pnevmatikami opremili kar 40 intervencijskih vozil.

Donacijo so obeležili z dogodkom, na katerem so otrokom iz lokalnega vrtca Živ žav iz Stražišča ter vrtca Čirče podarili odsevne brezrokavnike.

Thierry Villard, glavni direktor Goodyear Dunlop Sava Tires, je ob tej priložnosti izpostavil: »V Goodyear Dunlop Sava Tires se zavedamo, da lahko rastemo le ob podpori lokalne skupnosti in tudi sami želimo prispevati k razvoju našega lokalnega okolja. Veseli nas, da lahko z našimi pnevmatikami pripomoremo k temu, da so reševalci in gasilci na cesti bolj varni, s tem pa je bolj varna tudi naša širša lokalna skupnost. Upam, da bodo donacije dobro služile svojemu namenu in da jih bodo vedno varno pripeljale tja, kjer jih občani potrebujejo.«

Sicer pa je bilo prejemnikov letošnjih donacij veliko več, saj je družba donirala vsega skupaj kar 250 pnevmatik vrednih okoli 30.000 €, obenem pa je 13.000 € finančnih sredstev donirala tudi različnim društvom in institucijam. Poleg tega bodo sredstva, sicer namenjena novoletnemu obdarovanju poslovnih partnerjev, namenili za donacijo pnevmatik reševalnim službam na Hrvaškem in v Srbiji, kjer je družba tudi prisotna.