Goodyear in Andrej Jereb za večjo prometno varnost

5. 10. 2010
Deli

Z zaključkom počitnic naše ceste ponovno preplavijo šolarji ter bolj ali manj izkušeni vozniki. Goodyear v akciji »Zapelji me varno« aktivno sodeluje z Andrejem Jerebom, glavnim organizatorjem kampanje, ki svoje znanje deli med udeleženci.

Cilj preventivne akcije je izboljšanje prometne varnosti in dvig cestne kulture, ki ga želijo doseči s pomočjo različnih strokovnjakov.

Goodyear se je v sklopu akcije »Zapelji me varno« predstavil z informativno točko namenjeno spoznavanju pnevmatik in podajanju dodatnih informacij potrebnih za učinkovito varnost.

Skupaj s svojim ambasadorjem Andrejem Jerebom in glavnim organizatorjem akcije so tako obiskali Celje, Novo mesto, Kranj in Koper. Na svojih točkah so obiskovalce kampanje izobraževali o pravilni izbiri pnevmatik in njihovi pomembnosti pri opremljanju avtomobila.

Glavni organizator Andrej Jereb si vrsto let prizadeva za izboljšanje varnosti v cestnem prometu. S svojim znanjem in izkušnjami, ki jih kot strokovnjak rad deli med obiskovalci želi dvigniti cestno kulturo. Obiskovalcem željnim novega znanja je tako priskočil na pomoč ob izvajanju različnih vaj na poligonu in jim pokazal zanimive avtomobilske ukane.

Več informacij o akciji najdete na spletni strani www.goodyear.si.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja