Novice Promocijsko sporočilo

Helios bo kmalu razkril letošnje lepotice koledarja Mobihel

2. 12. 2015
Deli
Helios bo kmalu razkril letošnje lepotice koledarja Mobihel

Družba Helios, ki nadaljuje tradicijo podeljevanja ekskluzivnega koledarja Mobihel je razkrila fotografije z vročega snemanja. Letos bodo koledar Mobihel 2016, poleg zapeljivih manekenk, krasili tudi kultni ameriški starodobniki in motocikli iz 50 in 60 let.

Snemanje koledarja Mobihel 2016 se je zgodilo v Lucky Townu, pravi imitaciji mesteca ameriškega Divjega Zahoda na avstrijskem Gradiščansem, tema koledarja pa močno spominja na čas, ko so po krajih, zahodno od reke Mississippi v Združenih državah Amerike, še sejali strah Billy the Kid, Wild Bill Hickok in Wyatt Earp. Manekenke, med katerimi najdemo tudi zapeljivo Injo Zalto, so pozirale v pin-up slogu in poskrbele, da bo srečnim prejemnikom koledarja Mobihel 2016 vroče tudi v hladnejših zimskih mesecih. Fotografije je posnela priznana fotografinja Lidija Mataja in poskrbela za prepoznaven in vizualno močan stil edinstvenega koledarja Mobihel 2016 – ta odraža znanje, kakovost, pozornost do detajlov in vizualno popolnost znamke Mobihel.

Težko pričakovani koledar Mobihel 2016 bo razkrit 3. decembra v restavraciji As v Ljubljani, kjer bo na ogled vseh 12 fotografij. Koledar bo prejelo le deset srečnežev, gostje pa bodo imeli priložnost v živo spoznati lepotice, ki so pozirale za koledar Mobihel 2016.