Hitri in drzni pred Cineplexxom

6. 4. 2015
Deli

V soboto so pred Cineplexxom Kranj rohneli športni avtomobili, ki so družno pozdravili prihod sedmega in morda zadnjega filma franšize Hitri in drzni na velika platna.

Manjkali seveda niso niti znani Slovenci, ki so se, eden za drugim navduševali tako nad filmom, kot nad spremljevalnim programom Men's nighta, Gas tuning šovom. Ta jenavduševal obiskovalce v Kranju, ki so lahko še pred ogledom filma pokukali pod pokrove motorjev razstavljenih avtomobilov, v katere njihovi lastniki vlagajo ves svoj razpoložljivi čas in energijo ter tako poskrbijo, da so, kamorkoli se pripeljejo, prava paša za oči. Tako je bilo tudi v Kranju, kjer so se v okviru Gas tuning šova med drugim pomerili v car limbu in tako ugotovili, kateri izmed atraktivnih avtomobilov se lahko spusti najnižje k tlom.

Men's night je v Cineplexx Kranj privabil številne znane Slovence, posebna gosta večera, hokejist HDD Olimpija Tomaž Trelc in model Anja Jenko pa sta se v kranjski Cineplexx pripeljala v stilu. Iz Ljubljane ju je namreč z Mercedes-benz CLA shooting brake pripeljal kar slovenski mojster driftanja Luka Marko Grošelj, ki bo že čez slabe tri tedne s svojimi veščinami obvladovanja precizne in atraktivne vožnje navduševal tudi na Adria Drift series v Krškem. Seveda sta z zanimanjem pokukala tudi v Avto magazin.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel