Hyundai bo na avtosalonu v Ženevi premierno predstavil tri novosti

16. 2. 2007
Deli
Hyundai bo na avtosalonu v Ženevi premierno predstavil tri novosti

Na ženevskem avto salonu bo Hyundai premierno predstavil svoje novo vozilo C-segmenta. Vozilo, zaenkrat poimenovano še s tovarniško kratico FD, bo izdelano predvsem za evropski trg.

Že pri načrtovanju FD-ja, so se Hyundaievi oblikovalci osredotočili na želje evropskih kupcev. Tako vozilo združuje vse; prefinjeno obliko, udobje, dinamičnost in obilo varnostnih elementov.

Poleg premierne predstavitve novega vozila bo na ženevskem avto salonu Hyundai predstavil povsem novo alfa-numerično strategijo poimenovanja svojih vozil. Nova nomenklatura bo izražala Hyundaievo usmerjenost k novim, naprednim tehnološkim prijemom in bo tesno povezana s strategijo blagovne znamke »Kakovost, samozavest, inspiracija«.

Tretja novost, ki jo bo Hyundai predstavil na avto salonu v Ženevi, je konceptni SUV-crossover, ki je izdelan v sodelovanju s podjetnem GE Plastics. Vozilo je izdelano po najnovejših tehnoloških in oblikovalskih smernicah. Konceptni crossover je izdelan iz okolju prijaznih materialov in je na računalniško vodenih raziskavah dosegel izjemne rezultate v varnosti pešcev.

Tiskovno sporočilo Hyundai Avto Trade

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja