Hyundaijeve predelave za SEMA Show

18. 10. 2016
Deli

Hyundai je za predstavitev na sejmu dodatne avtomobilske opreme SEMA v Las Vegasu pripravil študijske predelave svojih modelov, pri katerih je sodeloval z različnimi turnerji.

V sodelovanju s tunerjem Rockstar Performance Garage je nastal Rockstar Santa Fe, ki so mu namenili dvignjeno podvozje, štirikolesnim pogonom za vse podlage in s sistemom za dovajanje dušikovega dioksida okrepljeni 3,3 litrski beninski motor V6.

V sodelovanju s tunerjem Gurnade inc. je nastal Gurnade Veloster Concept, ki izhaja iz že tako agresivnega nastopa Hyundaija Velosterja in ga okrepi z iskrivim lakom, sprednjim in bočnimi spojlerji, zadnjim krilcem in lahkimi 3-delnimi kovanimi kolesnimi platišči.

V sodelovanju s Hyundaijevim ameriškim partnerjem Bismotom je nastal Santa-Fast. Santa Feju so namenili zadnji pogon, ki so ga povezali z vzdolžno vgrajenim Hyundaijevim 3,8 Lambda V6 turbobencinskim motorjem, okrepljenim na osupljivih 1.040 'konjskimi močmi'. Seveda so povečanim zmogljivostim Santa-Fasta prilagodili tudi podvozje, obliko karoserije in še kaj.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja