Novice Promocijsko sporočilo

IAAF in Toyo znova partnerja na dvoranskem evropskem prvenstvu v atletiki

21. 1. 2019
Deli
IAAF in Toyo znova partnerja na dvoranskem evropskem prvenstvu v atletiki (foto: Toyo)
Toyo

Letošnje prvenstvo bo potekalo prav na začetku marca.

Japonski gumarski proizvajalec je poleg svoje prvotne dejavnosti – proizvodnje pnevmatik – znan tudi kot velik podpornik športa. Tako je recimo tudi pri nas podpornik nekaterih športnikov, športnic ter športnih ekip. Sem ne nazadnje spada ena izmed najboljših slovenskih atletinj Anita Horvat, ki sicer velja za ambasadorko znamke Toyo v Sloveniji.

Horvatove pa nikakor nismo omenili po naključju. 22-letna športnica iz Ljubljane bo namreč letos med 1. in 3. marcem zastopala slovenske barve na evropskem dvoranskem prvenstvu – že 35. po vrsti – ki bo tokrat potekalo v škotskem Glasgowu. Tudi tokrat pa bo kot eden izmed glavnih pokroviteljev dogodka 'nastopil' Toyo. Takšno vlogo je podjetje prvič prevzelo že na lanskem evropskem prvenstvu na prostem v Berlinu, pa tudi na dvoranskem prvenstvu v Birminghamu.

Od sodelovanja med mednarodno atletsko zvezo IAAF oziroma prvenstvom in znamko Toyo pa bodo imeli korist tudi obiskovalci prvenstva. Toyo bo namreč zanje pripravil tako imenovano stojnico Toyo tornado, kjer bodo predstavljali različne novosti na področju avtomobilskih gum, vsi prisotni pa bodo lahko sodelovali v različnih nalogah in pridobili številne praktične nagrade.