Izšel je novi Avto magazin!

24. 12. 2013
Deli

V tokratnem Avto magazinu razkrivamo 94 novosti prihodnjega leta, vozili smo Ford EcoSport in posebno Toyoto, i-Road.

Ko se staro leto poslavlja in novo prihaja, je tu znova pregled tega, kaj nam leto 2014 obeta na področju avtomobilskih novosti. V prihajajočem letu se nam jih obeta skoraj sto, prav vse pa vam predstavljamo v novem Avto magazinu.

Pri Fordu se z izbiro imen za svoje modele res ne morejo hvaliti, a ime je pravzaprav pri avtomobilu postranska stvar. Šteje vse drugo in tu gre Fordu v zadnjem času več kot odlično. Bo z novim modelom EcoSport enako? O njem pišemo v novem Avto magazinu!

Ko beseda nanese na hibride, mnogi takoj pomislijo na znamko Toyota. Projekta elektrifikacije avtomobilov se se lotili načrtno in odločno, zdaj je njihova prodaja hibridnih avtomobilov že več kot odlična. Je čas za nov korak? i-Road ni ne motorno kolo ne avtomobil. Ima pa kabino in električni pogon, za kaj pa sploh gre pa si že lahko preberete v novem Avto magazinu.

Na švedskem snegu in mrazu (a ne prehudem!) smo preskušali Continentalove novosti za prihodnje leto. Nove gume se ne bodo zgolj imenovale drugače, tudi tekalna površina bo drugačna. Vozili smo.

Med avtomobilskimi testi izpostavljamo prenovljeno Škodo Yeti, ki je po novem na voljo v dveh različicah, mi pa smo preskusili 'terensko', torej z imenom Outdoor. Citroën C4 je že v osnovni različici zanimiv avtomobil, z dodatkom Grand pa je le še bolj uporaben.

Prenovljeno Insignio smo vam že predstavili, zdaj pa je tu še različica Country Tourer, ki ponuja nekaj novega, ko je 'v igri' Insignia. Se vam zdi, da smo mi preskusili že vse, vi pa prebrali vse o novem Cliu?  Hmm, še ne! Preskusili smo Renault Clio z oznako GT. Baby RS?

Seveda pa ne smemo pozabiti na podaljšanotestno Mazdo3, ki upravičeno navdušuje vse v uredništvu. Zakaj? Več v novem Avto magazinu.

Poletje je sicer za nami, a tudi pozimi se marsikdo na pot odpravi z avtodomom. Pač omogoča privilegirano potovanje, saj si na poti, pa vendarle doma. Nič drugače ni z Adriinim avtodomom Matrix Supreme M 667 SPS.

Da bodo vaši motocikli brez težav preživeli zimo, smo vam pripravili nekaj zanimivih nasvetov in napotkov za vzdrževanje motocikla pozimi. Objavljamo tudi reportažo iz nemškega mesteca Bad Salzuflen, kjer se je zgodil Custom show 2013, na katerem se vsako leto decembra zbere cvet custom scene.

Seveda pa na vas v novem Avto magazinu čakajo tudi številne novice iz sveta avto-moto športa, napovedujemo pa tudi Dakar 2014.

Novi Avto magazin 01/2014 je že v prodaji!

Naslednja številka, 02/2014, izide 09. januarja 2014. Na revijo se lahko naročite tudi prek spleta.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"