Izšel je novi Avto magazin!

12. 5. 2022
Deli

Preverili smo zakaj so tudi pri nas vse pogostejše kraje katalizatorjev in kako je z odvozom pokvarjenih vozil z avtocest…Testi: VW Multivan, Opel Mokka-e, Yamaha Neo's...

Kljub slabši prodaji avtomobilov zaradi zastojev v proizvodnji, je tudi na slovenskih cestah veliko novega. Zbirali smo prve vtise o prenovljenem Audijevem zastavonoši A8 in o osveženi Škodi Karoq, na preizkušnjah pa smo pod drobnogled med drugim vzeli Volkswagen Multivan 1.4 TSI e-Hybrid, električno Opel Mokko in prvi električni BMW M, ki nosi oznako i4 M50.

V zadnjih mesecih so v programu Euro NCAP odmevale tri slabe ocene avtomobilov. Razkrivamo kaj pomeni, ko v tej organizaciji, ki ocenjuje varnost, sodobnemu avtomobilu podelijo le eno zvezdico ali celo nobene.

V zadnjem času pa so se tako pri nas kot v številnih drugih državah skokovito razpasle kraje – katalizatorjev. Preverili smo kje so vzroki in kakšno škodo povzročijo nepridipravi.

V motociklističnem delu pa smo med drugim ugotavljali, kako tolerantni so na tehničnih pregledih do strokovnih in malo manj strokovnih oziroma domačih predelav motociklov.

Na športnih straneh sta v ospredju sezona Formule 1, ki jo bosta očitno krojila samo dva dirkača, in reli WRC v Zagrebu, kjer se je veliko zanimivega dogajalo tudi v zakulisju

 

 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol