Izšel je novi Avto magazin! Testi: Audi Q3, BMW 330i, Opel Combo, Ford Focus, Renault Kadjar

11. 4. 2019
Deli

V novem Avto magazinu predstavljamo: Aston Martin Vantage, Range Rover Evoque, DS3 Crossback, Volkswagen T-Cross. Poleg tega smo se posvetili varnostnim inovacijam znamke Volvo in vsem elektrificiranim novostim, ki jih je pripravil Ford. Pripravili pa smo tudi reportažo s konference E-mobilnost v občinah.

Volvo je pred časom objavil namero, da v njihovih avtomobilih po letu 2020 ne bo več smrtnih žrtev. Ker je omenjeni datum skoraj pred vrati, je v polnem zamahu invazija varnostnih sistemov, ki jih nameravajo še vgraditi v prihajajoče modele.

Številčna udeležba predavateljev, pokroviteljev pa tudi uglednih gostov je potrdila, da v Sloveniji zanimanje na področju e-mobilnosti raste.

Pri Fordu so že zdavnaj ugotovili, da ni nujno biti prisoten na vsakem avtomobilskem salonu, saj s predstavljanjem svojih novosti na posebnem dogodku dobiš precej več pozornosti.

Ljudje smo si različni, takisto tudi naši okusi. A ko gre za športne avtomobile, so mnenja precej podobna – ni veliko avtomobilov, ki so tako markantni kot tisti, ki pripeljejo iz tovarne Aston Martin.

Jaz BMW, jaz voznik, ali, kdo bo zmagal? Nova trojka lahko delno vozi že sama, a je avto za marsikoga drugo ime za vožnjo oziroma natančneje – lego na cesti.

Manjši kombiji so pri nas od nekdaj lepo priljubljeni – čeprav so v svojih prvih izvedenkah nastali iz tovornih različic in so bili temu primero opremljeni, izdelani in vozni.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel