Izšla je nova številka Avto magazina

20. 6. 2007
Deli

Najbolj vroči zgodbi med novicami sta zagotovo tisti o nasledniku Ferrarija F430 in o novem Porschejevem 2+2 GT-ju. Pišemo še o Mini SUV-u, novi Opel Merivi, Peugeotu 308 in Volkswagnovemu Tiguanu. Vsem kupcem in naročnikom revije smo tokrat pripravili posebno presenečenje: darilo - torbica za dokumente.

Bili smo na predstavitvah novega Nissana X-Trail, ki je podoben predhodniku, a v resnici tudi čisto nov. Pišemo v čem je boljši od predhodnika. Na straneh, ki so posvečene novostim, je tudi novi VW-jev 1.4 TSI motor z 90 "konji". Že smo ga vozili! Kot tudi najboljši Audi ta hip, sloviti R8.

Na testu sta se znašli sveži novosti, Opel Antara 2.0 CDTi s samodejnim menjalnikom in Fiatov Bravo 1.9 16V Multijet. Italijana in Nemca smo brez oklevanja preizkusili do potankosti. Preberite končne rezultate.

Med testi so še Fiatov Grande Punto 1.3 M-Jet Dualogic, ki bo zanimiv za ljubitelje robotiziranih menjalnikov. Toyota Avensis Wagon 2.2 D-4D D-Cat je stroj za potovanja, Renault Grand Scenic 2.0 dCi pa je s petimi sedeži namenjen predvsem srednje velikim družinam z ogromno prtljage.

Retrospektiva nas vrača v čase legendarnega Renaulta 5 Turbo, na moto straneh opisujemo supertestno izkušnjo s Husqvarno TE 610, športne pa so posvečene formuli ena in WTCC-ju. Bili smo v Brnu.

Nova številka Avto magazina izide 21. junija 2007.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja